03-03

Het voorjaar glimlacht naar ons

Ondanks de turbulentie in de wereld zie je om je heen de sneeuwklokjes, krokussen en narcissen ontluiken. Mooie bloemen die beduiden dat de lente weer in aantocht is!

Meer lezen...
11-12

Glanzende feestdagen en een gezond 2022 toegewenst!

Feesten zijn dit jaar met de kerst en de jaarwisseling beperkt toegestaan, maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht hoeft te worden besteed aan elkaar....

Meer lezen...
05-08

De Tijd Vliegt

"De tijd gaat snel, gebruikt haar wel". De sporen van het Corona virus zijn helaas nog in de gehele wereld te bemerken. Langzaam maar zeker wordt de samenleving echter al weer wat losser...

Meer lezen...
05-02

2021 VEELBELOVEND!

Een fris begin voor het nieuwe jaar! Veel mensen hebben goede voornemens. Een gezamenlijk verlangen van een ieder uit de hele wereld is wel het Corona-virus onder controle te krijgen. Wij hopen van harte en we vertrouwen erop dat dit spoedig gaat lukken!

Meer lezen...
24-12

WINTER - KERST - NIEUWJAAR

In de winter zijn de dagen lang. De donkere dagen worden gezelliger met allerlei activiteiten. Mensen verzinnen van alles om de dagen in de wintertijd op te fleuren. Met kerst vieren wij de geboorte van Christus. Rondom kerst en Oud en Nieuw zijn er ook veel andere feesten. Dit jaar zijn de feestdagen anders.....

Meer lezen...
08-09

Cadeau-inspiratie en sfeer

Al sinds 2000 kan er bij De blauwe Deel via een 5-tal goed geoutilleerde webwinkels besteld worden: LandelijkeStijlwebwinkel, AntiekStijlwebwinkel, FijnDesignwebwinkel, DeblauweDeelverlichting en natuurlijk de beroemde ArtDecowebwinkel!

Meer lezen...
08-01

Kom langs bij de themazaterdagen dit jaar!

2020: een nieuw jaar met veel moois op de planning. Onze showroom is in december heropend met een speciale themazaterdag die in het teken stond van Christmas Shopping. Een activiteit die we dit jaar graag voortzetten!

Meer lezen...
28-01

Inspiratie voor een fris interieur

De webshops van De blauwe Deel worden doorlopend ververst met prachtige nieuwe producten, in allerlei verschillende (kunst)stijlen. Lees mee voor een dosis wooninspiratie.

Meer lezen...
24-12

Kerst: de mooiste tijd van het jaar

Waarvan komt u in de kerststemming? De gedachte aan een knus versierd huis, een tafel vol vrienden en geliefden, of het geven van de mooiste cadeautjes in pittoreske pakjes? Bij de webwinkels van de Blauwe Deel vindt u alles om deze bijzondere tijd te vieren.

Meer lezen...
26-09

Kom in de herfststemming met De blauwe Deel!

Het najaar heeft iets magisch. De bladeren dwarrelen van de bomen en laten een bijzonder kleurendek achter. In de webwinkels van De blauwe Deel vindt u volop inspiratie om de pracht en praal van het nieuwe seizoen naar binnen te halen – voor uzelf of als cadeau.

Meer lezen...
28-05

Heerlijk, de zomer is weer begonnen!

Heerlijk, de zomer is weer begonnen. Of u nu op vakantie gaat of thuisblijft: in de webwinkels hebben wij tal van artikelen om van de vakantie een feestje te maken.

Meer lezen...
14-03

Voorjaarskriebels bij De blauwe Deel

Nu het kwik weer stijgt, beginnen we de lentekriebels te voelen. De natuur ontwaakt langzaam uit haar winterslaap. Een nieuw seizoen staat voor de deur. Is uw interieur klaar voor het voorjaar?

Meer lezen...
01-01

Een sprankelend 2018 gewenst!

Het team van De blauwe Deel Webwinkels wenst u een Gelukkig Nieuwjaar!

Meer lezen...
21-11

Cadeautjesdagen bij De blauwe Deel

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het weer cadeautjestijd is. Daarom hebben wij speciale openingstijden in de feestmaand: de showroom van Art Deco Webwinkel is op zaterdag 2, 9, 16 en 23 december 2017 geopend ZONDER AFSPRAAK! Zo kunt u gemakkelijk en wanneer het u uitkomt cadeautjes komen shoppen in onze schitterende showroom.

Meer lezen...
19-06

Zomer 2017 bij De blauwe Deel

Heerlijk, de zomer is weer begonnen! Of u nu op vakantie gaat of thuisblijft: een bezoek aan onze webwinkel en/of showroom mag niet ontbreken tijdens uw zomervakantie.

Meer lezen...
30-01

Bijzondere kastanjeboom bij De blauwe Deel

De blauwe Deel is gevestigd in het landelijke gebied van de Vijfheerenlanden en Alblasserwaard. Een gebied met veel cultuur- en natuurhistorische waarde. Ook de majestueuze kastanjeboom bij de ingang van De blauwe Deel hoort hierbij. Deze monumentale boom werd onlangs gesnoeid.

Meer lezen...
01-01

Een sfeervol 2017 gewenst!

Het team van De blauwe Deel Webwinkels wenst u een Gelukkig Nieuwjaar!

Meer lezen...
09-12

Openingstijden Kerstvakantie 2016

Nog voor het nieuwe jaar een nieuw meubel, nieuwe verlichting of nieuwe woonaccessoires kopen? Kom dan in de Kerstvakantie naar de showroom van Art Deco Webwinkel. Van dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december kunt u zonder afspraak onze showroom bezoeken!

Meer lezen...
09-02

Voorjaarsvakantie 2016 bij De blauwe Deel

Tijdens de voorjaarsvakantie is de showroom van Art Deco Webwinkel op zaterdag 27 februari gesloten. Bekijk hier de openingstijden.

Meer lezen...
08-10

Herfstvakantie 2015: showroom gesloten

Herfstvakantie! Een mooie tijd om thuis door te brengen in een fijn interieur. Winkel tijdens de herfstvakantie online bij Art Deco Webwinkel. De showroom is op 22, 23 en 24 oktober gesloten.

Meer lezen...
19-08

Kom langs in de showroom

De collectie van Art Deco Webwinkel wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe artikelen. In de showroom zijn niet alleen meubels te bewonderen, maar ook vrijwel alle woonaccessoires die in de webshop te bestellen zijn, zoals vazen, schalen, bureau- en tafelartikelen, raampanelen, fotolijsten, sierkussens, kandelaren, wandkleden, spiegels, verlichting, Tiffany, enzovoort. Teveel om op te noemen!

Meer lezen...
16-06

Zomervakantiesluiting 2015

De zomervakantie is in aantocht en dat betekent dat de showroom van Art Deco Webwinkel een periode niet te bezoeken is. De webwinkel blijft 24/7 geopend en webwinkelbestellingen worden regulier uitgeleverd.

Meer lezen...
19-03

Sluiting tijdens meivakantie & feestdagen

De komende periode staan er weer een aantal feestdagen voor de deur. Ook komt de meivakantie 2015 er weer aan. In dit blog zetten we op een rij wanneer de showroom gesloten is.

Meer lezen...
11-02

Sluiting Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie, in week 9, is de showroom van Art Deco Webwinkel gesloten. Dit betekent dat de showroom op 26, 27 en 28 februari niet te bezoeken is.

Meer lezen...
01-01

Happy New Year 2015

Het nieuwe jaar is ingeluid en dat betekent dat het team van De blauwe Deel Webwinkels weer volop aanwezig is om het webwinkelen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ook de showroom van Art Deco Webwinkel is vanaf dinsdag 6 januari weer geopend.

Meer lezen...
02-12

Kerst- & Nieuwjaarssluiting

Het is december! De feestmaand is aangebroken. Dat betekent dat het team van De blauwe Deel Webwinkels druk in de weer is om cadeaus zo goed en snel mogelijk bij u te leveren, zodat u uw geliefde, familie of vrienden tijdens de feestdagen kunt verrassen met een prachtig cadeau van Art Deco Webwinkel, Antiek Stijl Webwinkel, FijnDesign, Landelijke Stijl Webwinkel of De blauwe Deel Verlichting.

Meer lezen...
06-11

Showroom weer te bezoeken

Vanaf 4 november 2014 is de showroom van Art Deco Webwinkel, na een week herfstsluiting, weer geopend! De showroom is te bezoeken op dinsdag en donderdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer lezen...
09-10

Herfstsluiting showroom in week 44

In de laatste week van oktober, van maandag 27 oktober tot en met zaterdag 1 november, is de showroom van De blauwe Deel NIET te bezoeken. Wel kunt u online blijven winkelen in onze webwinkels.

Meer lezen...
05-09

Nieuw seizoen bij De blauwe Deel

Vanaf dinsdag 2 september is de showroom van De blauwe Deel Webwinkels na een maand vakantiesluiting weer geopend. Dit is hét moment om het interieur klaar te maken voor het najaar met de mooiste woonaccessoires, verlichting en meubels.

Meer lezen...
02-07

Vakantie 2014: showroom gesloten, webwinkel open!

In de maand augustus is de showroom van De blauwe Deel vanwege de vakantie niet te bezoeken. De webwinkel blijft 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en bestellingen worden geleverd zoals u gewend bent! Ook blijft De blauwe Deel bereikbaar via telefoon en e-mail van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.

Meer lezen...
23-12

Dansend het nieuwe jaar in!

In 2013 hebben wij ons best gedaan om een uitgebreide collectie aan te bieden, bestellingen snel en vakkundig te leveren en een zo prettig mogelijke service te verlenen. Wij hopen dat dit zo veel mogelijk gelukt is! Ook voor 2014 is ons doel weer u te verblijden met de mooiste producten, snelle levering en een klantgerichte serviceverlening. Het team van De blauwe Deel Webwinkels is er in ieder geval helemaal klaar voor.

Meer lezen...
03-09

Showroom weer open!

De blauwe Deel heet u vanaf september weer van harte welkom in de sfeervolle showroom, gelegen in de Alblasserwaard. In een prettige ambiance is de collectie van De blauwe Deel (Art Deco Webwinkel) te bewonderen. Natuurlijk horen bij een nieuw seizoen ook nieuwe producten. Kom daarom langs bij De blauwe Deel en laat u verrassen.

Meer lezen...
28-06

Vakantie bij De blauwe Deel

In de maand augustus is de showroom van De blauwe Deel vanwege de vakantie niet te bezoeken. Natuurlijk blijft de webwinkel 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en worden bestellingen geleverd zoals u gewend bent. Ook blijft De blauwe Deel bereikbaar via telefoon en e-mail van maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren.

Meer lezen...
26-02

De blauwe Deel wordt groen

Ogenschijnlijk is er niets veranderd bij De blauwe Deel, maar vanuit de lucht gezien ziet het dak van de showroom er toch ineens heel anders uit..

Meer lezen...
31-12

Happy New Year!

Mooie en gebruiksvriendelijke websites. Goede service. Perfecte communicatie. Vlotte leveringen. Professionele verpakkingen.

Meer lezen...
20-07

Vakantiesluiting 2012

De showroom van De blauwe Deel is de gehele maand augustus niet te bezoeken. Zaterdag 1 september bent u weer van harte welkom!

Meer lezen...
01-06

Vaderdag

Verwendag!

Meer lezen...
13-04

Moederdag

Verwendag!

Meer lezen...
16-03

De Rooker III

Nieuw in de collectie!

Meer lezen...
10-02

Valentijn

Vergeet 14 februari niet. Valentijn, de dag van versieren!

Meer lezen...
03-02

Aanbieding

De blauwe Deel in Leerdam laat op de 4 webwinkels elke week een super aanbieding zien!

Meer lezen...
23-12

Kerst 2011 Nieuwjaarswens 2012

Vanuit de glasstad Leerdam wenst het team van De blauwe Deel - webwinkels u liefdevolle kerstdagen toe!

Meer lezen...
02-12

Wereld-allure

Hortensia's, dennenappels, rozen en sterren. Vormen uit de natuur uitgevoerd in persglas.

Meer lezen...
26-08

Op volle toeren!

De blauwe Deel laat de vakantie achter zich en er is weer een drukte van belang.

Meer lezen...
08-07

Vakantie Sluiting

De blauwe Deel is voor bezoek aan de showroom gesloten van 25 juli t/m 13 augustus.

Meer lezen...
24-06

Zomer Uitstapjes

De zomer is reeds begonnen. De vakantie komt dichterbij.

Meer lezen...
03-06

Tips voor vader

Zondag 19 juni is het Vaderdag. Maak er een leuke dag van!

Meer lezen...
27-05

Designed by Tiffany

Mooi weer en veel kleurschakeringen. Zonlicht afgewisseld met schaduwpartijen. Dansende vlinders. Bloemen in knop of in volle glorie.

Meer lezen...
28-01

Nieuwsbrief

Eén keer per maand stuurt De blauwe Deel per mail een nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meer lezen...
21-01

Nieuwe Aanwinst

Een gestroomlijnd model. Vlot en modern. Een vleugje Retro. Een mooi gekozen stof. Lekker zittend. Keihard staal. Softe armleggers. Jaren twintig uitstraling. Mooie prijs.

Meer lezen...
14-01

Metamorfose

Zit u al jaren tegen hetzelfde interieur aan te kijken? Dan is het misschien tijd om de handen uit de mouwen te steken en opnieuw te behangen.

Meer lezen...
07-01

Glashelder

Het huis wordt in januari vaak opgeruimd. Alle kerstversierselen zijn weer opgeborgen. Tijd voor een frisse inrichting.

Meer lezen...
30-12

De allerbeste wensen voor 2011!

Een feestelijke avond met mooie wensen en goede voornemens. Gezelligheid afgesloten met spetterend vuurwerk!

Meer lezen...
24-12

Kerst 2010

De medewerksters van De blauwe Deel wensen u prettige kerstdagen toe!

Meer lezen...
17-12

Winter!

De blauwe Deel in winterpracht. Onbereikbaar en stil.

Meer lezen...
07-12

Tijd voor een horloge

Een Art Nouveau horloge en ook een Art Deco horloge, is een tijdloos sieraad.

Meer lezen...
02-12

Handleiding

De blauwe Deel biedt de producten in de webwinkel aan via een geavanceerd systeem, daar de keuze-mogelijkheden (met name van de verlichting) onbeperkt zijn.

Meer lezen...
23-11

Sieraden die tijdloos zijn...

Iedereen houdt van sieraden. Een sieraad imponeert. Een sieraad blijft een geliefd cadeau om persoonlijk te geven als blijvende herinnering.

Meer lezen...
18-11

La lampe Gras

Op zoek naar een industriele en ultra functionele lamp? La lampe Gras, ontworpen in 1921 door Bernard Albin Gras, beantwoordt aan de verwachtingen.

Meer lezen...
09-11

Kerstpakketten

Iemand waarderen kun je laten blijken d.m.v. een gift. Een mooi cadeau geven aan familie of vrienden is prettig. Een goede relatie bezegelen met een klant en dit laten blijken door een verrassing, is belangrijk. Een attentie voor een werknemer, stimuleert de samenhorigheid.

Meer lezen...
02-11

Gezelligheid...

Samen eten en drinken in de huiselijke sfeer met vrienden of familie. Mooi de tafel dekken en heerlijke hapjes en lekkere drankjes origineel presenteren.

Meer lezen...
26-10

Dreams!

De dagen worden korter, de avonden langer. Tijd om te dromen in huiselijke sfeer en te mijmeren over sprookjes.

Meer lezen...
19-10

Wandkleden

De geweven kleden als muurdecoratie geven een rijk gevoel!

Meer lezen...
15-10

Fantastische Sieradendozen

De feestdagen zijn in zicht! De blauwe Deel biedt via de webwinkels (Art Deco en Antiekstijl) een zeer uitgebreide collectie sieradendozen aan.

Meer lezen...
30-09

Spectaculaire tapijten

Handgemaakte tapijten uit India, Nepal en Pakistan. Nu ook te koop op De blauwe Deel!

Meer lezen...
28-09

Kroonluchter Artichoke

Trots melden wij dat de spectaculaire kroonluchter de Artichoke nu ook in de showroom van De blauwe Deel is te bewonderen!

Meer lezen...