05-02

2021 VEELBELOVEND!

Een fris begin voor het nieuwe jaar! Veel mensen hebben goede voornemens. Een gezamenlijk verlangen van een ieder uit de hele wereld is wel het Corona-virus onder controle te krijgen. Wij hopen van harte en we vertrouwen erop dat dit spoedig gaat lukken!

VERFRIS HET HUIS

Laat dit jaar ook een nieuwe start voor het huis zijn. Neem tijd voor een nieuw interieur en mooie verrassende spullen.... Kies een andere behang. De sfeer verandert meteen door een goed gekozen dessin. Of hak de knoop door om een prachtig gordijn te kiezen. Zie onze gerealiseerde projecten op Pinterest. De exclusieve stoffen bij ArtDecowebwinkel zijn indrukwekkend. Evenzo aantrekkelijk zijn de kussens. Nieuwe kussens vervaardigd met een Art Nouveau of Art Deco stof laten de bank weer als nieuw uitkomen.

VALENTIJN

De eerst komende "feestdag" is Valentijnsdag op 14 februari. Liefde in de lucht! Leuk om op de versiertoer te gaan. Verras de liefste Valentijn met een origineel cadeau uit één van onze 5 webshops. Zie onze categorie Twenties.

Of kies een mooi sieraad. Succes verzekerd. De sieraden van ArtDecowebwinkel zijn beroemd!

VOORJAAR

Het voorjaar is in het vooruitzicht. 21 maart begint de lente en de natuur ontluikt zich langzaam maar zeker. Tulpen in rood, geel, lavendel en wit prijken als lampen. De blauwe Deel is trots de Tiffany serie Coloured by Art© te kunnen aanbieden via de verschillende webshops. De ontwerpen zijn doordacht en gebaseerd op een Art Nouveau of Art Deco historische achtergrond. De lampen en decoraties zijn gemaakt van glas in fantastische kleuren. Het glas doet denken aan een aquarel, vooral als het daglicht er mee speelt of kunstlicht wordt toegevoegd. De lampen en decoratieve items zijn als een sieraad in het interieur!

VRAGEN

De blauwe Deel heeft een uitstekende klantenservice: Bel - mail - chat of stuur een whatsApp. Een prettig antwoord is verzekerd!

Reacties