08-09

Cadeau-inspiratie en sfeer

Al sinds 2000 kan er bij De blauwe Deel via een 5-tal goed geoutilleerde webwinkels besteld worden: LandelijkeStijlwebwinkel, AntiekStijlwebwinkel, FijnDesignwebwinkel, DeblauweDeelverlichting en natuurlijk de beroemde ArtDecowebwinkel!

Alle getoonde artikelen zijn non-stop (24/7) on-line te bestellen en worden aansluitend keurig thuis bezorgd. De blauwe Deel levert worldwide. Meubels, verlichting, decoraties en cadeau-artikelen; alle getoonde artikelen op de websites kunnen verzonden worden. Bij de inpakafdeling van De blauwe Deel worden dagelijks pallets en pakketten van groot tot klein opgehaald. Heel handig en direct!

In 2019 is De blauwe Deel begonnen met het introduceren van themazaterdagen. Dit was een groot succes en in 2020 werden er diverse open dagen op de planning gezet. Wegens het heersende Corona virus zijn deze dagen helaas niet doorgegaan en De blauwe Deel heeft besloten deze activiteiten op zaterdag voorlopig niet meer te plannen. Wij rekenen op het begrip van onze klanten...

Ondanks de situatie, blijft het toch mogelijk De blauwe Deel in Leerdam te bezoeken. Heeft u iets gezien in één van de webwinkels en wenst u dit product toch "live" te bekijken en te kopen? Maak dan een afspraak. Telefonisch is De blauwe Deel bereikbaar van maandag tot en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur op +31(0)345599941. Ook kunt u mailen naar klantenservice@deblauwedeel.nl U ontvangt vlot een antwoord terug! De bezoekjes aan de imposante historische showroom (met ruime parkeerplaats), kunnen zorgvuldig ingepland worden. De medewerkers van De blauwe Deel houden zich volledig aan de overheidsmaatregelen, zodat u rustig rond kunt kijken. Van harte welkom: Voor inspiratie op woongebied, mooie cadeautjes, sfeervolle verlichting en gezelligheid!

Tot ziens!

Reacties