21-11

Cadeautjesdagen bij De blauwe Deel

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het weer cadeautjestijd is. Daarom hebben wij speciale openingstijden in de feestmaand: de showroom van Art Deco Webwinkel is op zaterdag 2, 9, 16 en 23 december 2017 geopend ZONDER AFSPRAAK! Zo kunt u gemakkelijk en wanneer het u uitkomt cadeautjes komen shoppen in onze schitterende showroom.

Art Deco Webwinkel is dé plek om mooie, stijlvolle en bijzondere sintcadeaus en kerstcadeaus te vinden. Hier vindt u geen dertien in een dozijn cadeaus, maar kwaliteitsproducten, met aandacht gemaakt en geïnspireerd op kunsthistorische stijlen, zoals Art Deco, Art Nouveau, Amsterdamse School, Functionalisme, Modernisme, Tiffany, De Stijl en nog veel meer! Of u nu op zoek bent naar een bijzondere sculptuur, romantische kandelaar, spectaculaire mondgeblazen vaas, prachtig sieraad, zijden sjaal of stropdas, sfeerverlichting, exclusieve tassen en nog vele andere cadeaus: bij Art Deco Webwinkel zult u zeker slagen.  Zowel voor man als vrouw en voor jong en oud is bij De blauwe Deel een passend en feestelijk geschenk te vinden.

Kijk alvast rond in de webwinkel, kom langs en vier met ons de feestmaand op zaterdag 2, 9, 16 of 23 december 2017! U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Klik hier voor het adres

Reacties