26-02

De blauwe Deel wordt groen

Ogenschijnlijk is er niets veranderd bij De blauwe Deel, maar vanuit de lucht gezien ziet het dak van de showroom er toch ineens heel anders uit..

Op het dak liggen nu maar liefst 78 zonnepanelen! Dit betekent dat de stroom bij De blauwe Deel zoveel mogelijk wordt opgewekt met behulp van de zon. De blauwe Deel kiest bewust voor duurzame energie: het is goed voor het milieu, voor nu en in de toekomst en de natuurlijke bron is onuitputtelijk.

Hoe werken de zonnepanelen eigenlijk? De panelen vangen het licht van de zonnestralen op, waardoor er stroom ontstaat. Door middel van een omvormer wordt deze stroom omgezet in bruikbare elektriciteit. Deze groene stroom wordt onder andere gebruikt voor verlichting van de showroom en voor de werkplekken van de medewerkers van De blauwe Deel. Dit betekent dat onze vijf webwinkels door middel van groene stroom worden beheerd.

De verwachte jaaropbrengst aan zonne-energie is 16.500 kWh. Ter illustratie: een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt ongeveer 3.500 kWh per jaar. De blauwe Deel is dus heel blij met de groene vooruitgang en gaat voor een zonnige toekomst!

Reacties