05-08

De Tijd Vliegt

"De tijd gaat snel, gebruikt haar wel". De sporen van het Corona virus zijn helaas nog in de gehele wereld te bemerken. Langzaam maar zeker wordt de samenleving echter al weer wat losser...

NIET STIL GEZETEN

De afgelopen maanden is er veel bedrijvigheid achter de schermen geweest op De blauwe Deel. De 5 webwinkels Artdecowebwinkel, Antiekstijlwebwinkel, Fijndesign, Landelijkestijlwebwinkel en De blauwe Deel verlichting zijn opnieuw gestyled en verfraaid met prachtige foto's! Ook zijn er interessante collecties aangekocht. Met name op het gebied van verlichting. De nieuwe TWENTIES lampen en nieuwe MOONLIGHT lampen zijn werkelijk fantastisch en inmiddels volop online te koop. De 20's zijn nostalgische glamour modellen waarbij de Roaring Twenties van de vorige eeuw herleven en tegelijkertijd aan een modern gevoel voldoen. De decoratieve kappen van deze lampen zijn mondgeblazen en verkrijgbaar in opaal wit en helder glas. Door middel van bijpassende schroefjes kunnen de glaskappen eenvoudig aan het armatuur worden bevestigd. De strakke armaturen zijn verkrijgbaar in Nikkel, Messing, Brons en Matnikkel. De Moonlights refereren met de ambachtelijke glaskappen naar de maan en verspreiden net als de maan het licht in de donker op een vriendelijke manier. Doordat de decoratieve glaskappen gesloten zijn, is het licht mooi diffuus, net als maanlicht. Je kijkt nooit in een felle lichtbron. De zwart gepatineerde gedecoreerde armaturen doen aan Vintage denken. Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen die allemaal bij elkaar passen en een perfecte sfeer geven. Verder is ook de Tiffany collectie uitgebreid. Kleurige lampen van gepuzzeld glas die aan elkaar zijn gesoldeerd tot een artistiek ontwerp. Reden genoeg dus om meteen onze sites te bekijken!

Online bestellingen worden super vlot verzonden! 24/7 Het gehele jaar door.

SHOWROOM

Wenst u toch onze collectie in het echt te bewonderen?

De showroom van De blauwe Deel is gesitueerd in een historisch pand midden in de natuur.

De getoonde artikelen op de websites zijn op voorraad en te zien en te koop in een imposant historische pand met ruime parkeerplaats.

De showroom is op afspraak te bezoeken.

Reacties