11-12

Glanzende feestdagen en een gezond 2022 toegewenst!

Feesten zijn dit jaar met de kerst en de jaarwisseling beperkt toegestaan, maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht hoeft te worden besteed aan elkaar....

Maak het in besloten kring gezellig! Het is fijn om het huis sfeervol in te richten, samen te koken, naar muziek te luisteren èn cadeautjes onder de kerstboom te leggen. Wie houdt er niet van een verrassing?

IDEE: De blauwe Deel biedt met de 5 webwinkels veel mooie artikelen aan, maar in het bijzonder zijn we momenteel trots op      onze nieuwe collectie colliers met prachtige natuurparels. Een goede cadeau tip dus. Geef een collier cadeau!

Sieraden met parels zijn tijdloos en classy. Deze sieraden passen van oudsher bij filmsterren en royalty's. Pracht en praal worden      getoond via luxe juwelen. Parel-sieraden zijn tegenwoordig echter voor iedereen betaalbaar en je hoeft niet persé naar een bruiloft of een nachtclub te gaan om ze te dragen. Ook als je casual gekleed bent zijn decoraties met parels fantastisch!  De witte zoetwaterparels zijn iriserend en reflecteren -als het licht er op schijnt- de kleuren van de regenboogJe maakt iemand echt blij met een collier waaraan een parel wiebelt.

Last but not least: Het team van De blauwe Deel deed afgelopen jaar alle moeite om klanten te informeren. De contacten via      whatsapp, de mail, de chat en de telefoon verliepen naar tevredenheid. Via Trustpilot ontvingen wij veel positieve reacties, vooral ook over de kwaliteit van de artikelen. En niet te vergeten de vele complimentjes over het zorgvuldig inpakken van de breekbare objecten.

Ook was het prettig gasten op locatie van De blauwe Deel in Leerdam te mogen ontvangen, mooie spullen te kunnen  verkopen om vervolgens een tevreden klant uit te zwaaien.

Bedankt allemaal! Wij blijven continueren op dezelfde professionele manier in in de toekomst! Goede feestdagen        toegewenst en vooral een gezond 2022!

Reacties