01-01

Happy New Year 2015

Het nieuwe jaar is ingeluid en dat betekent dat het team van De blauwe Deel Webwinkels weer volop aanwezig is om het webwinkelen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ook de showroom van Art Deco Webwinkel is vanaf dinsdag 6 januari weer geopend.

Stijlen

Wij hopen dat u ons in 2015 weer zult bezoeken, online of in de showroom. Reden genoeg! Een grote collectie Art deco en Art nouveau interieuraccessoires, sieraden, verlichting, meubels en meubelstoffen, te vinden bij Art Deco Webwinkel. Bij De blauwe Deel Verlichting vindt u een enorme collectie verlichting in alle stijlen. Nostalgie en de klassieke stijl zijn alom vertegenwoordigd in de sfeervolle webshop van Antiek Stijl Webwinkel. Cadeaus met een knipoog en design keukengerei zijn te vinden bij FijnDesign. Tot slot is er de Landelijke Stijl Webwinkel voor de liefhebber van landelijk wonen.

Nieuw!

Nieuw bij Art Deco Webwinkel is de collectie herensieraden. In deze collectie zijn stijlvolle herenhorloges en manchetknopen opgenomen. Vanaf half januari zijn ook herenarmbanden verkrijgbaar. Stoer of elegant, chique of sportief, klassiek of modern: voor elke gelegenheid en elk type man is een passend sieraad verkrijgbaar. Ook leuk om cadeau te geven!

Openingstijden

Online kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag winkelen wanneer het u uitkomt. De showroom van Art Deco Webwinkel is 3 dagen in de week, met of zonder afspraak, te bezoeken, namelijk op: donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met een medewerker via e-mail: klantenservice@deblauwedeel.nl of via telefoonnummer +31 (0)345-599941.

Reacties