28-05

Heerlijk, de zomer is weer begonnen!

Heerlijk, de zomer is weer begonnen. Of u nu op vakantie gaat of thuisblijft: in de webwinkels hebben wij tal van artikelen om van de vakantie een feestje te maken.

Binnen

In het zomerseizoen is het tijd voor meer lucht en licht in huis. Natuurlijke materialen, zwierige vormen met toevoeging van accessoires in vrolijke kleuren zorgen voor het ultieme zomerse gevoel. De zomervakantie geeft eindelijk de gelegenheid om het interieur eens aan te pakken. Pak het groots aan met nieuw behang of ga voor kleine veranderingen. Met woondecoraties creëert u in een handomdraai een fris, nieuw interieur. Denk bijvoorbeeld aan zachte kussens met zomerse motieven, een fotolijst met bloemenmotief, een opvallende sculptuur of een spectaculaire, mondgeblazen vaas in zomerse kleuren. 

Buiten

De bronzen sculpturen zijn ook prachtig in te zetten als tuinsculpturen in de tuin, op het terras of balkon. Glazen windlichten zijn ideaal als u sfeervol buiten wilt zitten. Leuk voor op de tuintafel tijdens een buitendiner of ’s avonds bij een glas wijn. Over buiten eten gesproken: in de webwinkels vindt u de mooiste serviezen, placemats en andere tafelartikelen om de tuintafel sfeervol aan te kleden.

Kijk snel in een van onze webwinkels!

Reacties