08-10

Herfstvakantie 2015: showroom gesloten

Herfstvakantie! Een mooie tijd om thuis door te brengen in een fijn interieur. Winkel tijdens de herfstvakantie online bij Art Deco Webwinkel. De showroom is op 22, 23 en 24 oktober gesloten.

Bestellen vanuit uw luie stoel

Vanwege de herfstvakantie is de showroom van Art Deco Webwinkel op 22, 23 en 24 oktober 2015 dus niet te bezoeken. Bestel tijdens de herfstvakantie vanuit uw luie stoel gemakkelijk online bij Art Deco Webwinkel. Of het nu gaat om een sculptuur, lamp, kussen, vaas, wandtapijt, sieraad of sieradendoos: alle bestellingen worden uitgeleverd zoals altijd. Geniet dus thuis tijdens de herfstvakantie van het gemak van online winkelen, lekker warm binnen met een kopje thee of koffie. De gehele collectie van Art Deco Webwinkel is online te bestellen! Zo heeft u in de herfstvakantie alle tijd om er een dag op uit te gaan met uw (klein)kinderen. 

Openingstijden

Vanaf donderdag 29 oktober bent u weer van harte welkom in de showroom. De openingstijden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Art Deco Webwinkel (De blauwe Deel) is 6 dagen in de week telefonisch en per mail bereikbaar van 09.00 tot 17.00, ook in de herfstvakantie. Kijk voor de contactgegevens op de contactpagina.

Reacties