03-03

Het voorjaar glimlacht naar ons

Ondanks de turbulentie in de wereld zie je om je heen de sneeuwklokjes, krokussen en narcissen ontluiken. Mooie bloemen die beduiden dat de lente weer in aantocht is!

De blauwe Deel is gehuisvest in een oude boerderij midden in de natuur. De bomen laten hier en daar de eerste groene blaadjes weer zien en ja dat geeft een goed gevoel. Een nieuw begin. In deze periode kunnen mensen letterlijk opfleuren.

Het woord fleur is ontleend aan het Franse woord voor bloem. Bloemen worden veelvuldig gekocht en gegeven, omdat mensen er blij van worden. Trots is De blauwe Deel op haar gigantische bloemcollectie.Er zijn diverse bloemen te koop die niet verwelken en waar lang van genoten kan worden! Bloemen van glas, keramiek en brons. Bloemen in de vorm van een lamp, een kandelaar of een sculptuur. Behang of stof met schilderachtige bloem-dessins. Glas in lood waarin bloemen met het zonlicht spelen. Bloemen in zilver gecreëerd tot mooie sieraden die bewondering oproepen. Fotolijstjes waarbij een prachtige foto omlijst kan worden door de groeistengels van bloemen. Emotionele bloemen te zien op wandkleden geweven in de meest fantastische kleuren. Sjaals met bloemen, warm of versierend. Spiegels gedecoreerd met bloemen. Serviesgoed met pinkelende kleine bloemetjes om van te genieten. Tassen in de vorm van een bloem om de show te stelen. Kussens met kleurige bloemen om in te vleien. Vazen en schalen voor een bosje bloemen of een takje uit de tuin. En niet te geloven, zelfs meubels die handbeschilderd zijn en waarop bloesem is te bewonderen...

Kijk naar onze fleurige collectie! Bestel via de webwinkels of maak een afspraakje om de historische showroom in Leerdam te bezoeken.

Reacties