28-01

Inspiratie voor een fris interieur

De webshops van De blauwe Deel worden doorlopend ververst met prachtige nieuwe producten, in allerlei verschillende (kunst)stijlen. Lees mee voor een dosis wooninspiratie.

De perfecte match
Wand- en vloerkleden zijn terug van (wat De blauwe Deel betreft) nooit écht weg geweest. Kleden geven namelijk een prachtig warm effect aan een kamer en zijn tegelijkertijd een stijlkeuze! Kies voor een kleed in Art Nouveau of Art Deco stijl, of een kleed van een kunstenaarswerk van bijvoorbeeld Monet.

Goudkleurige accessoires zijn niet alleen een prachtig en tijdloos om te geven, maar kleuren ook bijzonder bij marmer: de steensoort die werkelijk overal toepasbaar is. Het rijke materiaal is prachtig in onder andere boekensteunen, sculpturen en meubels.


Een lamp met een kleurtje geeft een frisse touch aan het interieur. Groene en blauwe tinten passen prachtig bij het winterseizoen en kleuren prachtig bij trendkleuren als donkerpaars en okergeel! Ook goudkleurige lampen en armaturen zetten een stijlvolle toon. Een lampenkap met een gouden binnenkant geeft bovendien éxtra warm licht: geen overbodige luxe in de donkere maanden!


In onze stijlvolle showroom in Leerdam (gelegen in een prachtig landelijk gebied) bent u van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur op afspraak van harte welkom. Plof neer op één van de mooie en unieke meubelen, struin door de meters vol glaskappen en sculpturen, ‘aai’ de mooiste wandkleden en verbaast u zich over de pracht aan sieraden. Tot in de showroom of op onze webshops!

Reacties