24-12

Kerst: de mooiste tijd van het jaar

Waarvan komt u in de kerststemming? De gedachte aan een knus versierd huis, een tafel vol vrienden en geliefden, of het geven van de mooiste cadeautjes in pittoreske pakjes? Bij de webwinkels van de Blauwe Deel vindt u alles om deze bijzondere tijd te vieren.

Traditioneel of modern?

Versieren en verlichten: twee belangrijke begrippen tijdens de kerstperiode. Het is donker en koud buiten, maar binnen is het fijn vertoeven met lichtjes, stijlvolle versieringen en adembenemend gedekte tafels. Kunsthistorische stijlen zoals Art Deco, Art Nouveau, Amsterdamse School en Tiffany passen, elk op hun eigen manier, perfect bij de feestdagen.

Geschenken voor geliefden

Cadeautjestijd! Bij De Blauwe Deel Webwinkels zijn bijzondere cadeaus te vinden, die indruk achterlaten. Exclusieve verlichting, prachtige tassen met een verhaal, sieraden voor hem en haar, woondecoraties voor allerlei interieurstijlen en nog veel meer prachtpresentjes. Voor een ander, of verwen uzelf!

In onze sfeervolle showroom, in het prachtige winterse landschap van Leerdam, bent u op afspraak van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur van harte welkom. Kom inspiratie op doen of laat u verrassen! De Blauwe Deel Webwinkels wenst u alvast een onvergetelijke en prachtige kerstperiode.

Reacties