02-12

Kerst- & Nieuwjaarssluiting

Het is december! De feestmaand is aangebroken. Dat betekent dat het team van De blauwe Deel Webwinkels druk in de weer is om cadeaus zo goed en snel mogelijk bij u te leveren, zodat u uw geliefde, familie of vrienden tijdens de feestdagen kunt verrassen met een prachtig cadeau van Art Deco Webwinkel, Antiek Stijl Webwinkel, FijnDesign, Landelijke Stijl Webwinkel of De blauwe Deel Verlichting.

Online kerstwinkelen

Kerstcadeautjes bestellen gaat bij De blauwe Deel Webwinkels gemakkelijk en veilig online. De webwinkels zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend, dus u kunt op elk gewenst moment kerstshoppen. Kijk voor inspiratie in de speciale kerstcategorieƫn van Art Deco Webwinkel, Antiek Stijl Webwinkel, FijnDesign, Landelijke Stijl Webwinkel en De blauwe Deel Verlichting.

Kerstsluiting showroom

Heeft u een artikel gezien in de Art Deco Webwinkel en komt u liever langs in de showroom? U bent van harte welkom bij De blauwe Deel, maar houd u wel rekening met de gewijzigde openingstijden in december: van donderdag 25 december tot en met zaterdag 3 januari is de showroom gesloten.

Voor de overige dagen in december gelden de reguliere openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van de feestdagen) kunt u tijdens kantooruren altijd bellen of e-mailen. Zie hiervoor onze contactgegevens.

De blauwe Deel Webwinkels wenst u alvast prachtige feestdagen en een spetterende jaarwisseling!

Reacties