26-09

Kom in de herfststemming met De blauwe Deel!

Het najaar heeft iets magisch. De bladeren dwarrelen van de bomen en laten een bijzonder kleurendek achter. In de webwinkels van De blauwe Deel vindt u volop inspiratie om de pracht en praal van het nieuwe seizoen naar binnen te halen – voor uzelf of als cadeau.

Naar binnen
De dagen worden korter en het leven speelt zich meer binnen af. Daarom is het extra leuk om een nieuwe touch te geven aan het interieur. Denkt u aan heerlijke zitmeubelen met rijke stoffen, een bijzettafel in een warme houttint, vazen voor herfstboeketten en kleurrijke wandkleden. Tip: het aanbrengen van een accessoire in een fellere accentkleur, zoals een gele, paarse of rode tint, geeft het interieur direct meer cachet. De herfst brengt regen en wind met zich mee, dus de warme jassen en paraplu’s kunnen in stijl worden opgeborgen aan de kapstokken en in de chique parapluhouders.

Licht!
Een nieuw seizoen is tevens hét moment om uit te pakken met sfeervolle verlichting. Speel met licht en donker door (waxine)lichthouders en kaarsen te combineren met dimbaar licht uit een plafonnière of vloerlamp. En de uiteenlopende tafellampen en kroonluchters zorgen voor avonden vol gezelligheid. Vergeet ook niet de buitenverlichting voor extra veiligheid.

Knippen en plakken
Creatievelingen gaan zélf op een gure herfstdag aan de slag met (meubel)stof en behang. In de webwinkels is voor elk wat wils te vinden. Van Art deco-behang tot grafische en exotische motieven. Door een nis of hoek in uw huis te behangen, wordt hier direct de aandacht op gevestigd. In een oogwenk is er een heel ander interieur gecreëerd! En daarna met een kop thee of koffie genieten van het resultaat…

Bezoek snel de webwinkels van De blauwe Deel om alle producten te bekijken. Vragen? Neem gerust contact op.

Reacties