08-01

Kom langs bij de themazaterdagen dit jaar!

2020: een nieuw jaar met veel moois op de planning. Onze showroom is in december heropend met een speciale themazaterdag die in het teken stond van Christmas Shopping. Een activiteit die we dit jaar graag voortzetten!

Tijdens de themazaterdagen maakt u kennis met onze uitgebreide collectie met interieurartikelen, decoraties, sieraden, sculpturen en presentjes. De dagen staan onder meer in het thema van een aankomende feestdag of een seizoen. Shop gezellig de mooiste cadeautjes of doe inspiratie op voor uw interieur.

Valentijnsdag
 De eerstkomende themadag vindt plaats op zaterdag 8 februari, tussen 10:00 en 17:00 uur. De showroom staat dan helemaal in het teken van de liefde. Shop voor Valentijnsdag cadeautjes om geliefden, vrienden en vriendinnen, familieleden of jezelf in de watten te leggen. Schrijf ook alvast de andere data in uw agenda, of  sla ze via deze link automatisch op. Wij kijken ernaar uit u te ontvangen...

In onze stijlvolle showroom in Leerdam bent u van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 van harte welkom. 

Liever online winkelen? Onze vijf webshops, vol producten in verschillende (kunst)stijlen die een verhaal vertellen, worden continu ververst. En zijn altijd geopend. Graag tot ziens! 

 

Reacties