19-08

Kom langs in de showroom

De collectie van Art Deco Webwinkel wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe artikelen. In de showroom zijn niet alleen meubels te bewonderen, maar ook vrijwel alle woonaccessoires die in de webshop te bestellen zijn, zoals vazen, schalen, bureau- en tafelartikelen, raampanelen, fotolijsten, sierkussens, kandelaren, wandkleden, spiegels, verlichting, Tiffany, enzovoort. Teveel om op te noemen!

Ook zijn er artikelen voor uw persoonlijke stijl te bewonderen, zoals sieraden en exclusieve tassen. Heeft u in de webwinkel al kennisgemaakt met de nieuwe collectie tassen van By-Lin? Deze geweldige tassencollectie is geïnspireerd op de natuur. Tassen in blad- en bloemvormen van het beste kwaliteitsleder, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Ook zijn er bijpassende sleutelhangertasjes verkrijgbaar en een zeer speciaal ringentasje voor een bruiloft. Kom deze tassen bewonderen en passen in de showroom.

Behang en stoffen

Toe aan een compleet nieuwe uitstraling van het interieur? De behangcollectie is onlangs weer uitgebreid met fraaie patronen. Kijk met een van onze deskundige medewerkers naar de diverse behangstalen, zodat u de beste keuze kunt maken. Ook de collecties meubelstoffen en gordijnstoffen zijn uitgebreid met stoffen met fantastische Art Deco en Art Nouveau motieven, zoals meubelstof Doornroos. Kijk voor de gehele collectie op www.artdecowebwinkel.com. Advies nodig? Bel voor een afspraak naar +31 (0)345 599941 of neem contact op via e-mail: klantenservice@deblauwedeel.nl.

Praktische informatie

De blauwe Deel is landelijk gelegen, dus niet in het centrum van Leerdam, en is makkelijk bereikbaar via de A2, A15 en A27. Een gratis ruime parkeerplaats is ter beschikking achter de boerderij. Kijk bij contact voor de adresgegevens.

Reacties