05-09

Nieuw seizoen bij De blauwe Deel

Vanaf dinsdag 2 september is de showroom van De blauwe Deel Webwinkels na een maand vakantiesluiting weer geopend. Dit is hét moment om het interieur klaar te maken voor het najaar met de mooiste woonaccessoires, verlichting en meubels.

Grootse veranderingen hebben een groots effect. Met een nieuw meubelstuk oogt het interieur weer fris en nieuw. Een luxe bank of fauteuil zorgt ervoor dat het binnen heerlijk vertoeven is in het najaar. Een nieuwe eetkamerset nodigt uit tot lange avonden tafelen met familie of vrienden. Extra bijzonder wordt uw nieuwe zitmeubel als u deze laat stofferen door De blauwe Deel met een door u gekozen meubelstof. Art Deco Webwinkel biedt kwalitatief hoogwaardige en exclusieve meubelstoffen aan in luxe materialen en prachtige patronen en kleurstellingen.

Met een meubelstof van Art Deco Webwinkel wordt elk meubelstuk omgetoverd tot een kunstwerk. Of het nu gaat om een nieuwe bank, fauteuil of eetkamerstoel: geef het meubel een persoonlijke tint door de keuze voor een van de kunstzinnige meubelstoffen van Art Deco Webwinkel. Ook diverse lederen stoffen zijn te verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk om bijpassende sierkussens van deze meubelstoffen te laten maken. In de showroom zijn stalen te zien en te voelen van de collectie Art Deco en Art Nouveau meubelstoffen. Natuurlijk kunt u al een voorproefje nemen in de webwinkel. Wij adviseren u, indien al aanwezig, eigen stof, verf, een vloerstaal of kleurwaaiers mee te nemen; in ieder geval iets waar de stof bij moet passen. Een vakkundige medewerker van De blauwe Deel adviseert u graag in de keuze voor een meubelstof.

U bent van harte welkom in de showroom op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De blauwe Deel is centraal in het land gelegen en is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A2, A15 en A27. Wilt u voor een bezoek graag meer informatie, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Kijk voor de contact- en adresgegevens bij contact.

Reacties