03-09

Showroom weer open!

De blauwe Deel heet u vanaf september weer van harte welkom in de sfeervolle showroom, gelegen in de Alblasserwaard. In een prettige ambiance is de collectie van De blauwe Deel (Art Deco Webwinkel) te bewonderen. Natuurlijk horen bij een nieuw seizoen ook nieuwe producten. Kom daarom langs bij De blauwe Deel en laat u verrassen.

Een nieuw seizoen betekent ook dat het interieur weer toe is aan iets nieuws. Voor grote en kleine veranderingen in het interieur is De blauwe Deel hét winkeladres. Een mooi, nieuw product kan een ruimte weer doen stralen. Bereid het interieur voor op het najaar en kom inspiratie opdoen in de showroom van De blauwe Deel. Volg De blauwe Deel Webwinkels ook op Pinterest voor meer inspiratie.

Meubel- en gordijnstoffen en behang in warme herfsttinten, stijlvolle lampen, kunstzinnige woonaccessoires en zachte sierkussens: alles voor een behaaglijk najaar is online verkrijgbaar in de webwinkels van De blauwe Deel: Art Deco Webwinkel, Antiek Stijl Webwinkel, De blauwe Deel Verlichting, Landelijke Stijl Webwinkel en FijnDesign.

De showroom van Art Deco Webwinkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De blauwe Deel is centraal in het land gelegen en is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A2, A15 en A27. Wilt u voor een bezoek graag meer informatie, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Kijk voor de contact- en adresgegevens bij contact.

Reacties