06-11

Showroom weer te bezoeken

Vanaf 4 november 2014 is de showroom van Art Deco Webwinkel, na een week herfstsluiting, weer geopend! De showroom is te bezoeken op dinsdag en donderdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

In de showroom van Art Deco Webwinkel kunt onder meer terecht voor meubels, meubelstoffering, behang en gordijnstoffen. Ervaren hoe een bank of fauteuil zit, de structuur van een behang zien, gordijnstoffen voelen of een meubelstof kiezen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden in de showroom van Art Deco Webwinkel. Daarnaast ontbreken verlichting en woondecoraties niet: in de showroom is de sfeer van een art deco interieur goed te proeven. Deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren zodat uw droominterieur in Art Deco of Art Nouveau stijl steeds dichterbij komt.

De showroom is zonder afspraak te bezoeken, 3 dagen in de week: op donderdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Heeft u nog vragen of wilt u liever een afspraak maken? Kijk dan op de contactpagina van Art Deco Webwinkel.

Foto: Behang Malachite

Reacties