19-03

Sluiting tijdens meivakantie & feestdagen

De komende periode staan er weer een aantal feestdagen voor de deur. Ook komt de meivakantie 2015 er weer aan. In dit blog zetten we op een rij wanneer de showroom gesloten is.

April:

Op Tweede Paasdag (maandag 6 april) en Koningsdag (maandag 27 april) is De blauwe Deel gesloten en telefonisch niet bereikbaar.

Mei:

In de meivakantie, in week 19, is de showroom van Art Deco Webwinkel gesloten. Dit betekent dat de showroom dus op donderdag 7 mei, vrijdag 8 mei en zaterdag 9 mei niet te bezoeken is. Wel is De blauwe Deel telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Webwinkelbestellingen worden regulier uitgeleverd en kunnen –na overleg- worden opgehaald.

Een uitzondering hierop is Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei). Op deze feestdag is De blauwe Deel gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Ook op Hemelvaartsdag (donderdag 14 mei) en Tweede Pinksterdag (maandag 26 mei) is De blauwe Deel en dus de showroom gesloten en telefonisch niet bereikbaar.

Contact

De blauwe Deel is altijd bereikbaar via e-mail: klantenservice@deblauwedeel.nl. Wij proberen e-mails binnen de openingstijden zo snel mogelijk te beantwoorden. Tijdens kantooruren kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)345 599941. De reguliere openingstijden van de showroom van Art Deco Webwinkel zijn: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. U bent dan van harte welkom, met of zonder afspraak.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen & een prettige meivakantie!

Reacties