02-07

Vakantie 2014: showroom gesloten, webwinkel open!

In de maand augustus is de showroom van De blauwe Deel vanwege de vakantie niet te bezoeken. De webwinkel blijft 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en bestellingen worden geleverd zoals u gewend bent! Ook blijft De blauwe Deel bereikbaar via telefoon en e-mail van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.

Of u nu op vakantie gaat of thuis vakantie viert: genieten van de zon zal ongetwijfeld tot uw vakantieplannen behoren. Maar de straling van de zon is ook gevaarlijk. Zonverbranding op jonge leeftijd verdubbelt de kans op melanoom, een vorm van huidkanker. Daarom zet Stichting Melanoom zich onder meer in voor de preventie van huidkanker. De blauwe Deel ondersteunt hierin met de verkoop van de speciale NATHALIE tas en een speciaal Dikkie Dik boekje.

‘Enjoy the sun, protect your skin’. Onder dit motto wordt het belang van goed insmeren de komende tijd onder de aandacht gebracht door Stichting Melanoom en KWF Kankerbestrijding. Zonverbranding op jonge leeftijd kan namelijk desastreuze gevolgen hebben op latere leeftijd en huidkanker kan veelal voorkomen worden door goede bescherming tegen de zon. Volg daarom deze tips op en bekijk de videoclip van ‘The Cream Team’ op de website van Stichting Melanoom. Voor ouders van jonge kinderen is er het boekje Dikkie Dik en de smeerpoes, waarin op speelse wijze wordt uitgelegd wat de gevaren zijn van de zon en hoe je je daar tegen kunt beschermen. Het boekje is uitgegeven door Stichting Melanoom. De opbrengst ervan wordt besteed aan activiteiten ter preventie van huidkanker.

Straks flaneren over het strand of de boulevard in uw vakantieplaats? Hang dan zeker de fantastische NATHALIE tas om uw schouder. De blauwe Deel Webwinkels voelt zich betrokken bij de activiteiten van Stichting Melanoom en verkoopt daarom de speciale NATHALIE tas waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting. Kijk in de 4 verschillende webwinkels van De blauwe Deel: Art Deco Webwinkel, Landelijke Stijl Webwinkel, FijnDesign en Antiek Stijl Webwinkel voor de collectie NATHALIE tassen. Lees ook het blog met het verhaal achter deze bijzondere tas.

Wij verwelkomen u vanaf september graag weer in de showroom.

Namens het team van De blauwe Deel:

Prettige vakantie EN geniet van de zon, bescherm je huid!

Reacties