19-06

Zomer 2017 bij De blauwe Deel

Heerlijk, de zomer is weer begonnen! Of u nu op vakantie gaat of thuisblijft: een bezoek aan onze webwinkel en/of showroom mag niet ontbreken tijdens uw zomervakantie.

Fris nieuw interieur

In het zomerseizoen is het tijd voor meer lucht en licht in huis. Natuurlijke materialen, zwierige vormen met toevoeging van accessoires in vrolijke kleuren zorgen voor het ultieme zomerse gevoel. De zomervakantie geeft eindelijk de gelegenheid om het interieur eens aan te pakken. Bent u van plan om nieuwe gordijnen aan te schaffen? Kijk dan eens bij onze geweldige collectie gordijnstoffen voor gordijnen, inbetweens en vitrages. Linnen gordijnen zorgen het hele jaar door voor een puur gevoel. Ook een nieuw fris behang kan wonderen doen voor uw interieur. Vele zomerse (bloem)motieven zijn bij ons verkrijgbaar. Een enkele muur behangen kan direct al zorgen voor een nieuwe uitstraling. Nog eenvoudiger is de keuze voor een wandkleed. Hiermee creëert uw een mooie blikvanger in uw interieur en is die kale, saaie muur verleden tijd. Droom bijvoorbeeld weg bij de tuin van Monet of ga voor een kunstzinnig wandkleed met een bloem in sprankelende kleuren. Of is het misschien tijd voor nieuw meubilair? Profiteer dan van onze aanbiedingen voor de Nestor en Viggo Bauhaus zitmeubelen.

Zomerse woonaccessoires

Pakt u het liever eerst iets kleiner aan? Met woonaccessoires creëert u in een handomdraai een fris, nieuw interieur. Denk bijvoorbeeld aan zachte kussens met zomerse motieven, een opvallende (tuin)sculptuur of een spectaculaire, mondgeblazen vaas in zomerse kleuren. Glazen windlichten zijn ideaal als u sfeervol buiten wilt zitten. Leuk voor op de tuintafel tijdens een buitendiner of ’s avonds bij een glas wijn. Eindelijk eens tijd om te lezen? Kijk dan eens in onze collectie kunstboeken. Heerlijk om doorheen te bladeren op een zomerdag of –avond.  Vergeet ook de buitenverlichting niet. In de zomer kunt u heerlijk lang buiten van de avond genieten, maar als het echt donker wordt is een lamp wel zo fijn. Mooie Art Deco buitenlampen en Art Nouveau buitenlampen vindt u online bij Art Deco Webwinkel.

Zomerse sieraden

In de sieradencollectie vindt u vele sieraden die het zomerse gevoel oproepen. Licht  of opvallend gekleurde edelstenen in combinatie met bladvormen geven uw outfit een zomerse uitstraling. In het zomerseizoen is er bovendien regelmatig een (tuin)feest, bijvoorbeeld een bruiloft. Deze gelegenheid biedt de ideale kans om mooie, feestelijke sieraden aan te schaffen. Liever onze producten in het echt bewonderen? Kom deze zomer dan langs in onze showroom. Kijk bij contact voor het maken van een afspraak.

Reacties